Medewerker Facilitaire Dienst (2x) (M/V)

Het MWI zoekt 2 (twee) medewerkers voor de afdeling Facilitaire Dienst. In deze functie bent u servicegericht en verantwoordelijk voor de totale interne klanttevredenheid op het gebied van de facilitaire dienstverlening. Het is daarom belangrijk dat u een klantvriendelijke opstelling heeft en kunt omgaan met diverse doelgroepen (studenten, medewerkers en bezoekers).

Functie
De werkzaamheden bestaan uit het inventariseren en het analyseren van de wensen en ervaringen van de klanten van de facilitaire dienst met betrekking tot de dienstverlening en het uitzetten van daaruit voorvloeiende activiteiten, alsmede het fungeren als tactisch en strategisch intermediair tussen klanten en leidinggevenden, binnen de interne richtlijnen en eventuele serviceovereenkomsten, teneinde bij te dragen aan de optimalisering van de dienstverlening. Daarnaast het voorbereiden, produceren en afwerken van repro-producten, binnen de technische mogelijkheden en conform de klantvraag, teneinde te voldoen aan de wensen van de klant.

Wie zoeken wij?
U bent het liefst in het bezit van een MBO/HAVO diploma. U heeft minimaal 4 jaar ervaring in de facilitaire dienstverlening alsook in het reproductie proces. Uw beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift is goed. De medewerker Facilitaire Dienst bij het MWI heeft een professionele en representatieve uitstraling, is dienstverlenend en kan goed met MS Office omgaan.

Geïnteresseerd?
Solliciteer dan via het formulier hieronder, of stuur een sollicitatiebrief naar de directeur dhr. N.B. de Bel MSc MBA MPM. De sollicitatieprocedure loopt tot en met 10 juni a.s. Voor informatie over de functie en de procedure kunt u contact opnemen met de afdeling HRM op het nummer (+597) 44 10 07, toestel 677 of 670.

[vfb id=’5′]